Dagar som sprungit iväg och en trött mamma...

Tisdag redan. Förra veckan sprang iväg och jag vet inte riktigt vart dagarna tog vägen. P jobbade tidiga morgnar, sena sena kvällar, samt var upp till stugan med SeaStaren i helgen, vilket innebar att jag och killarna var själva nästan hela tiden. I söndags fick vi nästan en hel dag tillsammans och det enda vi gjorde var att bara vara. Jag började skriva ett inlägg i fredags, samt ett annat i söndags, men jag hann inte klart med något av inläggen och när kvällen kom somnade jag ifrån dem. Jag försöker att inte låta för gnällig och trött nu när jag skriver (jag har raderat och omformulerat mig ett antal gånger redan), men faktum är att jag är trött och då Elias har valt att gnälla och trotsa mer än tidigare (känns det som, men det är nog lika mycket bara det att det har blivit desto mer då P inte har varit hemma och jag inte har kommit ifrån) är krafterna verkligen slut. Idag dock, nu när Elias får ha en dag då han får vara själv och göra vad han vill utan att jag säger till/lägger mig i alls så att vi slipper gnäll och trots, då är han exemplarisk, jättegullig och snäll. Konstigt. Varför kan inte alla dagar vara som denna?   
 
Hursom, förmiddagarna har blivit min, Elias och Simons egna tid att hitta på saker. Favoritsysselsättningen har blivit att ta en cykeltur och det har vi gjort de senaste dagarna, så även idag. Simon bestämde att vi först skulle cykla till vattentornet och då vi ändå var där gick vi i skogen, klättrade och hoppade från stenar. Efter lek i skogen cyklade vi sedan till lekparken för lite lek och klättring där. Det är coolt att se både Elias och Simon utmana sig själva och klättra. De älskar att klättra och gör det gärna överallt, så att klättra på lekparken i en klätterställning är perfekt.  
 
foto taget med min iPhone
 


Här hemma har annars maskin efter maskin gett sig, vilket jag har skrivit tidigare. Vi har ännu inte köpt en ny tumlare, men har bestämt oss (tror jag) för en ny Bosch. Är inte de flesta torktumlare egentligen bra, tro? Då vår tvättmaskin är av märket Bosch så har vi bestämt oss för en tumlare av samma märke, nu ska vi bara bestämma oss för var vi ska köpa den. Vi har varit utan torktumlare i två veckor nu och åh så jobbigt det är. Jag är så van att tumla diverse kläder, handdukar, underkläder etc och nu ska allt hängas vilket både är jobbigt och tidskrävande. Nej, vi måste se till att köpa tumlaren nu, idag eller imorgon. 
 
Nu blir det eftermiddagshäng med killarna och sedan hoppas hoppas jag att P kommer hem i tid så att jag kan ge mig iväg på en efterlängtad och välbehövlig PW. Jag behöver egentid, även om det bara är i form av en PW. På Instagram följer jag Lofsan som är personlig tränare och hon skrev under sin semester ett inlägg som har hängt med mig sedan dess: "Ju mer mamma jag behöver vara - desto mer träning behöver jag." Jag tror det stämmer, även på mig. Jag mår så mycket bättre när jag får komma iväg och träna en stund, oavsett vilken form av träning det handlar om. Jag skulle under hösten även vilja få till en timma styrketräning, men att rent praktiskt få till det är lättare sagt än gjort. 
 
Hoppas ni har det bra i alla fall! Nu, mellanmålsdags för killarna. 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!