Idag har Internet inte alls.....

Idag har Internet inte alls velat leka med mig. Så snart jag har velat logga in har den antingen protesterat, eller loggat in för att sedan kasta ut mig igen. Irriterande. Jag som skulle behövt göra bank- och Försäkringskasseärenden idag, samt kika på barnvagn etc som vi behöver fixa så snart som möjligt. Hoppas att allt fungerar som det ska nu istället.

Det har med andra ord varit en datafri dag här hemma idag. Ikväll var sedan Madde med -e och Jeppe förbi med sina tre tjejer och hälsade på. Jättetrevligt att träffa dem och roligt att Elias fick leka med Meja igen. De sprang runt runt och busade, även om det tog en liten stund innan de kom igång. Simon fick en jättesnygg pyjamas som han kan ha när han har vuxit till sig lite. Tack snälla för den!!!

Jag beundrar verkligen Madde och Jeppe, att de får sin vardag att gå ihop med tre tjejer, och att de räcker till. Visst ger mycket av vardagslivet och rutiner med sig desto äldre barnen blir, men ändå är det en konst att hinna med alla sina barn. Vissa kräver mer uppmärksamhet än andra, vissa mindre, medan vissa vill ha uppmärksamhet samtidigt som sina syskon. Jag har två armar och jag klarar precis av att hålla både Elias och Simon i famnen. Sedan har jag nästan konstant dåligt samvete för att jag inte hinner med Elias så mycket som jag skulle vilja. Madde lyckas rå om alla sina tjejer, och det är inte dåligt det! Som sagt, jag beundrar dem!!!

När det gäller rutiner börjar gubbsingen och jag få till kvällsrutinerna här hemma. Eller, börjar och börjar, vi har lyckats i två dagar, men det känns bra och vi ska försöka hålla på detta nu. Simon får helt enkelt hänga på Elias rutiner: när Elias får kvällsmål får Simon också äta, och sedan byter vi blöja och pyjamas på en varsin kille för att tillslut lägga dem. Lyckas vi få till detta har vi sedan kvällarna för oss själva och får då en chans att pusta ut och bara vara. Perfekt. Håller tummarna för att det håller.

Nu är det dags att ta kvällen och jag hoppas på en bra natt.
Nighty-Night!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!