Nagapura hotell, AoNang, Krabi

Nagapura hotell som vi har bott på i två veckor får ett ok av oss. Ett helt ok hotell om man vill resa lite billigare som vi gjorde. 
 
Hade vi åkt en vecka senare och betalat fullpris hade det känts tråkigt. Hotellrummet var helt ok och rymligt för oss fem, även om vi hade otur en del. Till en början hade vi inget lås på toalettdörren, vilket kändes konstigt. Med fem personer i en familj vill man kunna låsa toalettdörren, så det sade vi till om. Efter några dagar gick ytterdörren sönder, och det visade sig att den redan varit lagad en gång tidigare. Dörren blev lagad, men höll endast några dagar och sedan var den sönder igen. Tillslut blev det lagat så pass att låset fungerade, men istället började larmet på dörren krångla.  
 
Däremot får frukosten ett plus från oss då det är lugnt och skönt att äta god frukost. Våra killar som är kinkiga med maten älskade frukosten. Servicen i poolbaren var också toppen, och Strawberry mojiton den klart bästa drinken på resan. 
 
Några bilder från vårt hotell; 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
foton tagna med min iPhone
 
 
 
Mot slutet av resan bytte hotellet namn till Ramada. Om det heter Ramada nu även på Fritidsresors sidor vet vi inte. Hursom, vi kommer inte återvända till Ramada, även om det fungerade denna gång. 
 
Bye for now! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!