Läxor på semestern....

 
(null)
kort taget med min iPhone 
 
 
Det här med att göra läxor på semestern är inte lätt. Inte denna resa i alla fall. Förra gången vi var iväg till Thailand smet Elias ut på terassen och skrev i sin resedagbok utan större problem. Denna resa har han endast skrivit två gånger i sin resedagbok som han skulle föra, och det under stora protester efter mycket tjat. Istället har han velat vara ute och leka med sin nya kompis W, och när kvällarna har kommit har han varit för trött för att orka. Dessutom kom han härom dagen på att han har glömt två läxor till som han hade i skolväskan, som är hemma. Suck. 
 
Simon, sötnöten, fick inte med sig läxor denna gång, men frågade sin fröken om han fick ta med sig sin matte-bok hit till Thailand i alla fall. Igår kväll satt han och räknade några sidor, självmant, och när det var läggdags sade jag att han får fortsätta på morgonen på balkongen. Sagt och gjort, imorse när jag klev upp satt han ute på balkongen och räknade. Sötnöten. Tänk att ha den utsikten när man gör läxor! 
 
Jag måste erkänna att jag inte riktigt vet hur jag ställer mig till det här med att ta med läxor på semestern. Å ena sidan tycker jag att det är bra så att inte Elias, eller Simon för den delen (eller, Noel så småningom), hamnar efter i skolarbetet. Å andra sidan håller jag med Elias då han undrade: 
- Varför ska jag göra läxor? Jag har ju semester! 
Det jag vet är att jag inte tycker om att tjata. Det kanske ska vara frivilliga läxor? 
 
Nu väntar en lugn dag med sol, pool och massage. Får se om fler läxor blir gjorda idag. 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!