Läslytet i två dagar

Både torsdag och fredag i veckan som gick spenderade jag i Stockholm för att vara med på Läslyftets handledarutbildning i samarbete med Högskolan Dalarna. Så kul det var! Och, intressant! Framför allt fredagen då vi till stora delar fick sitta i våra basgrupper och diskutera olika situationer och testa på olika handledarroller. Jag förstår inte att jag har varit arbetslagsledare utan någon som helst utbildning eller erfarenhet, då det finns hur mycket som helst att lära om just att leda grupper. Hursom, jag ser fram emot onsdag nästa vecka då vi på jobbet ska sätta igång med Läslyftet på riktigt och träffas för att diskutera för första gången. 

 

Några bilder från två dagar i storstaden; en riktigt god lunch, middag som jag och P (som bokade in två möten på fredagen och mötte upp mig på torsdagkvällen) hann med att klämma in för att få tid tillsammans, och efterrättsbordet fullt med godis som Clarion Hotell Stockholm bjöd på. 

 

 
 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Nästa två dagar med Läslyftet väntar i november då vi ska iväg igen. Det hade varit lyxigt att få bo på hotellet som kursen denna gång var på då allting där var riktigt fint, för att inte nämna SPA-avdelningen som finns på Clarion. Egentligen skulle kursen hållits på Clarion Hotell Amaranten, men då de har fått en vattenskada fick kursen och alla boende flyttas. Jag och min kollega T fick tyvärr inte rum på Clarion och istället bodde vi på Scandic Hotell Malmen ca 900m bort. Ett helt ok hotell det också, men det här lilla extra saknades..... Jag undrar om vi kan boka in rum redan nu på hotellet som vi var på och säga att vi kan "offra oss" och ta tunnelbanan till kursen nästa gång...     ;) 
 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!