Två dagar hemma igen då.....

Morgon världen. 
 
Är lite förundrad över att jag är så pass vaken och pigg som jag är efter denna natt. Fy. Från det att jag kröp ner i sängen runt midnatt och fram till fyra fick jag konstant avbruten sömn då Elias och Simon turades om att kvida och smågråta då den ena hade jätteont i magen och den andra ont i örat. Jag hoppade i princip från säng till säng och tröstade. Simon stackarn har haft ont i magen i två dagar men vi trodde att det släppte igår kväll, vilket visade sig vara fel. Elias vaknade åter mitt i natten av ont i örat, och jag börjar tro att öroninflammation blir en följdreaktion på febern då det har varit likadant flera gånger för Elias på sistone. Klockan fyra inatt (eller, tidigt imorse?) kräktes sedan Simon en gång. Tack och lov fick vi alla sova efter det, och det är nog det som har räddat mig idag. Nu väntar åter två dagar hemma i karantän då jag åter inte vet om det är magsjuka eller någonting annat som Simon har åkt på. Han klagar på magont fortfarande, och är inte hungrig på frukost, så någonting är det. Stackarn. (Får man som mamma sucka och säga att man önskar att vi får vara friska ett tag snart?)  
 
Det som piggar upp denna morgon är att solen tittar fram. Så skönt. Hade det regnat hade det varit ännu jobbigare att orka med dagen med så lite sömn i kroppen. Första koppen kaffe är intagen och jag räknar med några till innan dagen är slut. Vad gör man i karantän en dag som denna? Påskpysslar kanske? Och, gör grattis-kort då det är någon som fyller år imorgon?         :)
 
 
 
 
Hoppas ni får en bra dag och är friska, alla! 
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hoppas ni kryar på er fort och att ni sedan får vara friska länge. När isabell upprepade gånger klagade på magont sökte vi för det och det visade sig att hon var förstoppa trots att hon bajDe men allt kom inte ut. Fick hjälp och sedan blev det mycket bättre och nu funkar magen som den ska.

2015-03-31 @ 21:43:47

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!