God Jul & Gott Nytt 2015!

 
 
 
December månad har bara rustat iväg sedan vi kom hem från Thailand. Vi har firat lucia, sett den första snön falla, firat advent, ätit en massa pepparkaksdeg (men baka pepparkakor hann vi aldrig), köpt och klätt vår julgran, firat jul med killarnas faster K, kusinerna J och L, J och farmor, sett tomten komma gåendes på vår gata och leta efter vårt hus, samt firat jul med mummu och ukki, vanhamummu, morbror T, K och kusin O, samt L, A och R. Jättemysigt. 
 
Nyår firade vi här hemma tillsammans med våra vänner, och det var jättekul att ha alla här. Vi blev tio vuxna och elva barn, vilket nog är rekord i det här huset. Nere i källaren hade P fixat iordning disco med discoljus, ljud, rökmaskin etc, så gissa om Elias var nöjd. Simon också, för den delen. Jag också. Nu hann tyvärr varken jag eller P studsa runt och dansa med våra vänner igår då vi servade och plockade i köket (blir det så när man är värdpar?), men jag tror att barnen hade kul och Elias måste ha hållit igång då han lite då och då kom upp och var alldeles svettig. Riktigt kul var att våra vänner nappade på idén att ansvara för en varsin rätt; så M och M (som åkte från Stockholm) stod för välkomstdrinken, familjen K stod för förrätten (en riktigt god räksoppa), vi för varmrätten (lammfiol med potatisgratäng till), P och E köpte glass till efterrätt, och Madde med -e och J fixade snackens till kvällen. Tack för idén, bror och K! Det blev jättelyckat! Och, Tack våra vänner!!! 
 
Elias stod bakom kameran igår kväll när vi fyrade av fyrverkerierna. Han börjar bli duktig med tanke på att det var mörkt och han inte riktigt visste vart han siktade.      ;) 
 
 
 
Så, God Jul, Gott Nytt 2015, och God Fortsättning på er alla! 
Hoppas ni har haft en härlig jul och ett roligt nyårsfirande! 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Gott nytt år, här har ledigheten mest gott åt till att bli friska. Nu är det bara jag kvar.

Svar: Åh stackare, som blev sjuk just innan jul. Blev alla krassliga? Hoppas du blir helt frisk snart. Krya på dig! kram!
Ami

2015-01-01 @ 22:56:27
Postat av: Susanne

Valter fick ögon inflamation men han blen pigg fort. Jag hoppas på att bli frisk men det går sakta.

2015-01-02 @ 10:43:17

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!