ÖppetHus på brandstationen

Idag har brandstationen här i byn haft ÖppetHus. Åh, så coolt! Jag tyckte nog att det var lika spännande som Elias och Simon tyckte. Elias var modig och provade på att släcka eld samt spruta med vatten med brandslang, och satt i alla bilar som man kunde kika in i. Simon var lite blyg till en början, men ville sedan kika in i och sitta i några brandbilar, han också. Noel hängde på som vanligt. P, han blev förtjust i bandvagnen som fanns på plats (och funderade på hur han ska kunna köpa en sådan).            :) 
 
En mysig och spännande famlijetur: 
 
 
 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Lite kul var att Elias, när vi kom in i den stora hallen på brandstationen, utbrast 'Mamma, den här filmen har vi sett!'. På en duk rullade en video om hur snabbt en brand sprider sig och hur viktigt det är att ha brandvarnare, och just det klippet har jag tidigare visat på youtube då Elias undrade varför man inte ska stanna kvar i huset och titta om det börjar brinna. Bra att Elias, Simon också för den delen, får höra vad som gäller med brand inte endast från mig och P utan även från brandmännen så att de förstår att vi inte hittar på. 
 
Jo, sedan har P och jag även bestämt vad Elias ska bli när han blir stor: ambulansförare. Han skulle nog passa jättebra som det. Så han vet.         ;) 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!