1a maj 2014

Igår kväll när P och jag kröp ner i sängen för att sova låg det ett vitt täcke av snö på marken. Fy, så tråkigt! Vi vill ha vår nu, sol och värme! I och med att det snöade för fullt ute funderade vi på att gå i ide då vi båda räknade med att vi skulle vakna till ett vitt vinterlandskap igen. Men nej då! Någon gång under natten måste snöandet ha övergått i regn då det bara var blött på marken imorse, ingen snö alls. Så skönt. Visserligen har det varit kallt idag, men solen har varit framme på blå himmel och marken grön, så jag är nöjd. Hoppas nu bara att det var den sista snön vi såg för i år igår. Kan vi ha sådan tur, tro? 
Nej, det kan vi inte. För precis nu när jag skrev detta började det åter snöa. Stora vita flingor faller ner från ovan..... Suck...... 
 
Idag har vi umgåtts med svärfar/farfar under förmiddagen. Nu är Elias iväg på 6årskalas hos kompisen G och ska straxt hämtas, Simon och Noel sover. Det lutar åt att det blir soffhäng och GuitarHero resten av dagen, det lockar inte alls att gå ut. Det är väl ok, så här 1a maj? 
 
Elias redo för kalas - med sol i ögonen: 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en bra dag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!