En lördag med party och kalas

Igår gick dagen i ett rasande tempo. Medan P tog Simon och åkte iväg en sväng till jobbet på förmiddagen var jag och Elias hemma (ja, och Noel som sov) och pysslade med inbjudningskort till hans 5årskalas. När P och Simon kom hem for jag och Noel iväg på Me&I-party, för att sedan efter den komma hem, svida om och åka vidare på kalas hos Madde med -e och familj där T och M fyller år i dagarna. Där spenderade vi sedan kvällen med nästan hela gänget som hade samlats. Riktigt kul. 
 
Riktigt roligt hade Elias och Simon också. Elias gick ut med kompisen M, samt de äldre killarna T och R, för att åka pukla klockan nio på kvällen (vilket var stort!), och sedan dansade han JustDance för fullt med M runt halv elva-tiden. Riktigt duktiga var de och jag kunde inte låta bli att fotografera och filma dem med min iPhone. Även Simon dansade och höll igång hela kvällen. Så söta allihopa!       :)  
 
bild via Instagram - iamisvarld 


 
När vi lade killarna i säng runt halv tolv-tiden igår tog det inte många minuter alls innan de somnade. Idag är vi lite smått trötta här och tar en välförtjänt slappar-söndag. 
 
Tack snälla Maddi med -i för att jag fick följa med på Me&I! Och, Tack snälla Madde med -e med familj för en rolig kväll igår! 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!