Sopat rent!

Idag har vi varit duktiga, Elias, Simon och jag, och sopat rent utanför vårt staket på gatan, även om Simon sopade lite hitåt och ditåt när han höll på. P blåste rent uppfarten med högtrycket under påskhelgen, så även det är fixat och nu får gärna sopbilen (eller, den där som åker runt och sopar upp på gatorna) komma och göra rent även på vår gata. Noel sov gott i vagnen under tiden vi donade på.       :)
 
 
 
 
Nu börjar tröttheten på allvar komma ikapp efter en natt med Simon som vid två-tre-tiden började klaga på ont i örat och fick svårt att sova. Typiskt att det ska vara någon annan som sover dåligt när Noel äntligen sover hela natten. Hursom, jag hoppas att Simon slipper åka på öroninflammation och att det bara var någonting tillfälligt inatt som besvärade honom. (Han har varken haft feber eller klagat på ont i örat på hela dagen.) Både Simon och Noel är dock förkylda med rinnande näsor och jag håller tummarna för att de blir friska snart. Och, att jag får sova..... 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hoppas dom kryar på sig. Har varit hemma hela veckan med två förkylda barn. Men nu är dom hyfsat pigga igen och vi fick sova hela natten, så skönt.

2014-04-24 @ 19:06:03

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!