En glad en.....

Man kan inte bli annat än glad när man alltid får ett jätteleende av Noel när man pratar med honom. Han blir verkligen ärligt jätteglad. Att fotografera honom är dock svårt då han hela tiden rör sig, men jag försöker ändå. Noel idag - söte lille kille! 
 
 
 
 
Det är tisdag, Elias och Simon är på förskolan, och jag borde passa på att vila nu medan Noel sover då jag fortfarande hostar, har lite ont i halsen och är täppt i näsan. Inte alls kul att vara förkyld. De senaste dagarna har det, trots att det varit lite kallt, varit fint väder och varje dag har jag sett fram emot att ta mig ut på PWs, men jag vågar inte då jag är rädd att förkylningen blir värre om jag anstränger mig. Så, jag stannar snällt hemma. Som sagt, jag borde även passa på att sova men det är snart lunchdags och jag kommer inte till ro, så jag är uppe. Nu så, nu har jag gnällt av mig lite, nu får det räcka.       ;)  
   
Imorse vaknade vi till lite snö på marken igen och till och med Elias tyckte att det får räcka nu. Han längtar också till våren nu och springer helst omkring i fleecejacka och tennisskor ute om han får. Idag var det dock full klädsel på då han och kompisarna skulle ut på skogsutflykt på förskolan. Simon har sång- och dansstund inne. Klockan två är det dags att hämta hem killarna och sedan ska vi nog pyssla klart med det vi började med i förrgår. 
 
Hoppas ni har en bra tisdag, alla!  
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!