Hem och vardag igen....

Jag kan inte låta bli att tycka att det är skönt att komma hem efter några dagar på vift. Jag ska inte säga att det inte är roligt att vara iväg, för det är det, men det tar på krafterna och att idag få sjunka ner i soffan tillsammans med Noel och bara vara är underbart. 
 
Denna onsdag bjuder på -3grader och det kändes verkligen kyligt när jag skjutsade Elias och Simon till förskolan. På To-do-listan idag står att måste jag lokalisera Simons alla vantar och se vilka som passar och vilka som ska plockas undan för den här vintern. Jag fick med mig två par till förskolan lite snabbt, men måste i eftermiddag kika lite närmare på dem och se om de passar eller ej. Sedan måste jag även se till att sy fast en liten namnlapp på ett par av Elias nya raggsockor som mummu har stickat åt honom så att han kan ta med dem till förskolan och veta vilka som är hans. Och, så måste alla tennisskor och foppatofflor plockas undan och ställas in i garderoben, för det blir inte så mycket varmare än så här framöver? 
 
foto taget med min iPhone


Så, dagen kommer att gå i mysandets och plockandets tecken. Nu dock en kopp kaffe i soffan först till repris av GreysAnatomy. 
Hoppas ni får en bra onsdag! 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!