Helg och besök

Arbetsveckan som gick var verkligen intensiv, och jag har varit så trött på eftermiddagarna och om kvällarna så att jag inte har orkat blogga på fyra dagar. Och, med en förkylning i kroppen som lutar åt att övergå till bihåleinflammation (det gör ont under vänster öga) har det känts extra tungt. För att inte glömma att vi nu är i vecka22 och att det, med magen som nu vuxit till sig lite, smått tar på krafterna att gå hela dagen på jobbet. Eleverna har nu 16dagar kvar i skolan innan sommarlovet och jag måste erkänna att jag också längtar och har nedräkning precis som de har.      ;)   

 

Igår kväll kom mina kära föräldrar upp ska stanna över helgen. Elias vaknade redan innan klockan sex imorse och ville gå till husbilen för att väcka sin mummu och ukki, men på något sätt orkade han vänta i alla fall en timma till innan han knallade ut. Även Simon har varit inne i husbilen och kikat och är jätteimponerad och glad över att ha fått sitta i förarstolen och "köra". 

 

Nu är Elias iväg med mummu och ukki in till stan en sväng, P är iväg till hangaren, och Simon ska få äta lite innan det är dags att sova lunch. Jag ska fortsätta plocka här hemma och idag blir det mest inomhus då det är grått och dimmigt väder ute. Vart tog solen och värmen vägen? 

 

foto taget med min iPhone 

 

 

Hoppas att allt är bra med er och att ni får en skön lördag! 

Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!