Skolavslutning idag

Idag har vi haft skolavslutning på jobbet, och gissa om eleverna var glada när de fick gå hem! I och med att jag inte är klassföreståndare/mentor för någon klass var jag inte säker på att få fira skolavslutning som "jag brukar", men precis som igår på klassens dag fick jag följa med en klass och det var jättemysigt. Igår var klassen, deras klassföreståndare och jag iväg till en kollega, som fått en liten tjej, och hälsade på henne. Jättekul var det, och dessutom kul att se en liten fyraveckors liten bebis. Tänk så små de är! Och, tänk att vi kommer att ha en liten en om några månader. (Hoppas hoppas så att allt kommer att gå bra.) Hursom, idag firade klassen skolavslutning och i aulan bjöds det på sång och musik medan det i klassrummet bjöds på jättegod tårta och härligt glada ungdomar.       :)
 
Här hemma skiner solen och trots skolavslutning har vi en VAB-dag idag (P har varit hemma). Imorse vaknade Elias med 39graders feber och både Elias och Simon fick vara hemma från förskolan. Elias har visserligen varit relativt pigg och orkat vara ute och ta frisk luft idag, men det blir VAB även imorgon. Just nu känns Elias lite varm, men jag hoppas att febern ger sig och att han får sova ordentligt inatt utan feber och allt det bär med sig. 
 
Elias och jag kikade, för första gången på några veckor, på vinbärsbusken nyss och bären har kommit fram även om de fortfarande är helt gröna. Snart kommer vi att ha två småkillar som står och äter vinbär direkt från busken varje dag. Härligt! Och, gott!      :) 
 
 
foto taget med min iPhone 
 
 
 
 
Nu ska vi fortsätta att bara vara här hemma. Det är en skön dag idag. 
Hoppas ni har det bra, ni också. 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!