En slappar-tisdag....

Det som är riktigt skönt när man kommer hem från stugan, som är på två rum, är att huset vi bor i plötsligt känns stort och att vi inte alls behöver flytta inom en snar framtid. Det tyckte både P och jag igår. Bra att få perspektiv på saker och ting.      ;) 

Dock har vi en alldeles för liten säng, vilket jag konstaterade igår kväll när jag kröp ner för att sova, så en säng behöver vi köpa ny. Den vi sover i nu är en 180-säng, men uppe i stugan har vi två 105-sängar intill varandra och det blir så klart större. Tänk då så stort två 120-sängar intill varandra blir! Vi kommer att få plats hela familjen. Sedan är det stor soffa som måste införskaffas, men vi har hittat den vi vill ha så vi ska bara lägga in en beställning så snart vi kommer oss för. 

 

Hursom, idag har vi tagit oss en riktig slappar-tisdag, jag och småkillarna. Igår kväll räknade jag med att vakna i tid imorse och vara igång som vanligt, men imorse gick det inte alls och när Simon gav mig sovmorgon till klockan nio var jag jättetacksam. Elias hade vaknat lite tidigare och smitit ner för att titta på Sommarlov på TV. Jag hade egentligen tid på Synsam inbokad klockan tio iförmiddags, men den ringde jag och bokade om till imorgon och istället har vi bara varit idag. Precis vad vi egentligen har orkat med. 

 

Det är tur att Elias tycker om att klippa gräset här hemma. Under helgen har inte gräsklipparroboten varit ute något, och nu är gräsmattan i behov av en trimning. Så, Elias har tagit tag i den biten, medan Simon klipper gräset med sin gräsklippare. Perfekt. Söta småkilar.     :) 

Och, man ser trallen som vi (eller, P) har byggt och trappen som är under konstruktion. Det kommer att bli bra när det är klart. 

 

foto taget med min iPhone 

 

 

Om ett tag kommer P hem från jobbet och då blir det grillat till lunch, vilket jag ser fram emot. Jag har slarvat med maten de senaste dagarna, och det har givetvis också tagit på krafterna vilket gjort att jag varit trött och haft ont i huvudet. Måste bli bättre på den biten. Imorgon, förutom Synsam, har jag även tid på MVC inbokad och jag hoppas då få höra att knytet fortsätter växa och må bra. 

 

Nepp, nu ut på gräsmattan och ha koll på Elias och Simon.      :) 

 

Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!