Inskolning på förskolan!

Igår, tisdag, började Simons inskolning på förskolan och det hade gått jättebra de två timmar han var där och bekantade sig. Medan P höll sig i bakgrunden hann Simon med att bekanta sig med några nya kompisar, leka med klossar, äta mellanmål med de andra barnen, leka i lekhallen, samt lära sig åka rutschkana helt på egen hand. (Det hade tagit en vurpa och tre åk, sedan åkte han själv.)
 
Jag hade nästan nästan önskat att Simon inte riktigt visar hur envis han kan vara på sin första dag på förskolan, men det hade han gjort. När fröken, som skolar in honom, hade tyckt att han tvättat rent händerna tillräckligt efter 15min, vilket han gjorde helt själv och var så klart jättelycklig, och skulle hjälpa honom att torka händerna hade han protesterat högljutt och inte alls veltat följa med. Som Simon gör när han inte får göra som han vill. Så, hon visst fick uppleva protesterna och se hur envis han är ändå. 
 
 
 
 
Elias hade igår inte riktigt kunnat leka ute med sina kompisar medan pappa och Simon var inne, så han hade också hängt på och hållit sig nära dem en stund. Idag blir det heldag förskola för Elias del, medan Simon ska vara där på eftermiddagen. Håller tummarna för att det kommer gå bra. 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!