4års-kalas i lördags

I lördags hade Elias sitt 4års-kalas och oj så nöjd han var efteråt. Så pass att han igår, söndag morgon, sade att han tyckte att det var så roligt så att han ville ha kalas igen. Söte kille.    :) 
 
4års-kalaset, som hade lite tåg-tema, bjöd på kompisar, massa bus, glasstårta, bullar, kakor, saft, fiskedamm, ballonger och en massa mer lek och bus. Jag fick en idé om att ge Elias och hans kompisar små (nyårs)strutar när de kom, strutar som skulle fungera som isbrytare, strutar som låter, men konstaterade att det inte kanske var en av mina allra smartaste idéer då det blev ett väldigt tutande här hemma. När sista kompisen kom sade den mamman att det lät och tutade ända ut på gatan. Men, barnen var glada och efter ett tag glömde de bort stutarna då leken tog över. 
 
 
 
Tyvärr hann vi i lördags inte träffa alla kompisarna då några blev sjuka och inte kunde komma, och nu klurar jag på när vi ska få till en lekdate tillsammans med dem. Vem vet, det kanske blir en lekdate som går lite i kalasets tecken ändå, och Elias kommer då att vara mer än nöjd.      ;) 
 
Jo, och Tack, snälla Madde med -e som stannade kvar och höll oss sällskap genom hela kalaset, samt hjälpte oss när det var fikadags. Tack snälla!      :) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!