Att beta av saker och ting

Jag har börjat med att beta av saker och ting på min lista över saker som stressar mig, och det är så skönt att få saker och ting gjorda. Så jätteskönt. Ibland vet jag inte riktigt varför jag drar ut på saker? Sedan förstorar jag upp dem helt i onödan för att tillslut upptäcka, när jag äntligen har fått det gjort, att det inte var så farligt eller jobbigt, och att ingen faktiskt blev varken arg eller upprörd. Jag tycker verkligen inte om att göra andra upprörda, samtidigt som jag inte alltid orkar ta itu med saker och ting direkt. Hursom, jag måste bli bättre på det där med att bara göra det som göras måste även om orken inte riktigt finns där så att det är ur världen och jag kan fokusera på att bara vara med familjen, vara lugn och glad. Det blir mitt nyårslöfte. Måste bara komma ihåg det om tre månader.     ;)
 
Så, idag har jag fixat med diverse och suttit en del framför datorn. När Elias höll på att somna i soffan av trötthet efter dagis tog vi på oss ordentligt med kläder och gick till lekparken för att få frisk luft fram till middagen, och småkillarna har sedan även efter middagen varit ute med sin pappa medan jag åkte in till stan på ett ärende. Perfekt för alla parter.     :) 
 
Mysigast idag var ändå den timman jag satt i soffan med Simon sovande i famnen, och ikväll när jag för en gångs skull fick natta Elias. Jag älskar verkligen mina killar.    
 
Nu soffa och TV en stund, sedan sova. 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!