Vantar och handskar på BarnensHus till småkillarna idag

Hej på er denna onsdag! 
 
Idag har Simon och jag spenderat förmiddagen i Hemlingby köpcentrum. Visst kan man kalla det så nu? Förr låg endast ICA Maxi och några andra affärer där, men de senaste åren har fler och fler affärer flyttat dit och man kan nu lätt spendera en förmiddag eller hel dag där när man går från affär till affär. 
 
Hursom, på BarnensHus köpte jag faktisk idag ett par vantar till Simon och ett par handskar till Elias då jag inser att man aldrig kan få för många vantar eller handskar. Simon har hittills använt tunna fingervantar, men efter vår promenad igår eftermiddag var han kall om fingrarna när vi kom hem så nu gäller tjocka vantar på. Elias har handskar, men de braiga handskarna glömde vi kvar hos mummu och ukki i helgen, och trots att de snart kommer med posten så är det bra att ha några extra par liggandes hemma eller på dagis. Blir ett par handskar blöta på förmiddagen är det skönt att kunna ta på sig ett par torra på eftermiddagen om de andra inte hinner torka under tiden. Så, två par Lindberg handskar/vantar fick idag följa med hem. Hoppas Elias kommer att gilla sina nya. Jag gillar dem skarpt då de är blå, vita och gröna, precis som hans nya jacka.     ;)  
 
 
 
Igår hann jag aldrig ta mig in till stan och Jysk för att kika på stolarna som är nedsatta i pris denna vecka, istället stannade vi till där idag. Åh, så besviken jag blev när jag såg stolarna live. I annonsen är stolarna vita med svart sits, vilket är jättesnyggt tycker jag, men i verkligheten var det inte alls svart sits utan grå med sådant tyg som lätt blir utslitet. Så, nu kan jag inte bestämma mig om jag ändå ska köpa stolarna då det är ett bra pris på dem trots att jag inte riktigt tycker om dem, eller om jag ska vänta och se om vi hittar stolar som vi gillar. Det å andra sidan kan ta ett tag. Hmmm..... Får se vad P säger.
 
Nu har sovit Simon lunch och jag har plockat lite här hemma. Efter dagis idag följde Elias med sin kompis S hem, vilket ger mig ytterligare några timmar att dona på och leka med Simon.      :) 
 
Ha en bra onsdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!