1års-vaccination

Denna dag har gått så snabbt så jag har inte hunnit med alls känns det som. Under förmiddagen var glada Maddi med -i här med sin lille Charlie som nu är hela två månader. Tänk så liten och go han är, Charlie. Jag vågade mig till och med på att hålla honom i famnen en stund. Tänk att Simon också har varit så liten, och vår Elias. Tiden går verkligen fort. Vi hann i alla fall med prat och ska verkligen försöka ses i sommmar en del.

Efter lunch var jag och Simon iväg på 1årskontroll och vaccination. I väntrummet hittade Simon Lära-gå-vagnen och den gick han sedan glatt runt runt med. Inne hos doktorn var han dock inte så nöjd och protesterade när doktorn klämde och lyssnade, och skrek högt när han fick sprutorna. Sprutorna är i alla fall tagna (bara att beta av alla då vi även ska hinna med två doser Twinrix och ytterligare en vaccinering innan november) och de senaste två veckorna har Simon även gått upp 155g (vi tog en ny vikt igen för att hålla koll), vilket är bra. Doktorn tyckte dock att vi åter ska väga om två månader för att se att Simon fortsätter gå upp i vikt, annars blir det en mer noggrann undersökning med blodprov osv, så nu ska jag komma ihåg att fixa det efter sommaren.  




Det var en trött liten Simon som för en stund sedan somnade i min famn. Nu medan han sover (Elias är med sin pappa till jobbet) måste jag ta fram almanackan och boka in skolavslutning imorgon, lekdater, fika, sommarlovsfirande, samt skriva en lång To do-lista. Jag inser att jag har alldels för mycket i huvudet och tog helt fel på dag idag när jag tänkte överraska en vän. Tydligen är det nästa tisdag jag ska göra det och tyvärr kommer hon inte att bli lika överraskad. Men, det är tanken som räknas?     ;)   

Bye for now!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!