En sol samt ett regnmoln

Här har vi denna torsdagmorgon haft en sol samt ett regnmoln hemma. Simon är som vanligt glad på morgnarna, speciellt glad för att få komma upp ur sängen. Elias har, trots att han har sovit i tolv timmar, gnällt och gråtit för minsta lilla motgång när han inte har fått som han vill. Han är bestämd, Elias, och vill verkligen ha saker och ting på sitt sätt. Jag tycker, i motsats till honom, att jag ska hjälpa till med exempelvis tandkrämen på tandborsten så att det inte blir för mycket då han fortfarande har förmågan att svälja tandkräm, men då blir det stora tårar och skrik. Han har gnällt vid val av kläder, trots att det var han själv som valde idag, och då pappa skulle åka till jobbet då han ville följa med. Inte någon vidare rolig start på dagen, känner jag.

Igår kväll, ganska så precis innan ICA Maxi stängde, åkte jag iväg för att handla mat då jag inte vågade ta mig iväg tidigare med Elias. På två dagar hade alla 10:--böcker tagit slut, och det förstår jag. Imorse fick jag berätta för Elias att böckerna var slut, och lite synd kändes det då han verkligen hade önskat sig böcker. Just nu tycker han om Spöket Laban, Babar och Barbapappa och mammamamma (som han säger), och dessa ska vi ta och låna på biblioteket om inte annat. Jag gillar verkligen att han tycker om samma gamla barnböcker som jag växte upp med.    ;)

Nu ska jag ta mig min morgonkaffe, fundera på vad vi ska hitta på idag och förhoppningsvis blir dagen lite bättre. Ha en bra torsdag! 

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!