Iväg på ärenden

Under eftermiddagen har jag och småkillarna varit iväg på ärenden. Först en tur till BarnensHus där Elias fick peka ut vad han önskar sig i födelsedagspresent, och egentligen borde jag ha räknat ut att han i stort sett skulle peka på allting och säga att han vill ha det och det, och det, och det, och det, och det och det. De första minutrarna hade Elias svårt att förstå att han bara fick visa oss vad han önskar sig, och att vi inte skulle köpa någonting, vilket ledde till en del gnäll. Sedan gick det dock bra där vi gick bland hyllorna, ända fram till kassan där han åter kom på att han inte hade fått med sig någonting trots att han hade varit i en leksaksaffär. Lite svårt för en blivande treåring att acceptera.  

Sedan blev det ICA Maxi där vi fick med oss bara en del av det vi behöver då jag inte hade kommit ihåg att skriva ner allting. Typiskt. Efter besöket fick Elias sedan äta en kokt korv, och Simon lite mellanmål, så att de skulle orka med ett sista stopp. Bra att de har det lilla caféet där, ett perfekt ställe att ta en liten paus på. Sista stoppen blev partybutiken på stan där vi köpte ballonger, serpentiner och lite annat.   

Under tiden jag och småkillarna var iväg till ICA Maxi samt partybutiken var gubbsingen iväg och köpt födelsedagspresenter till Elias. Min tanke var att vi skulle köpa en present, men gubbsingen rycktes med och imorgonbitti kommer Elias få en hög med födelsedagspresenter. Undrar jag om han kommer vilja åka till dagis?   ;)

Nu är det förberedelser inför morgondagen som gäller. Födelsedagspresenter ska slås in, köket ska städas, samt det ska dukas lite fint inför frukost. Måste erkänna att även jag är lite uppspelt då jag vet att Elias kommer att bli så jätteglad imorgon. Och, om det är några dagar på året som man som barn får längta till så är det väl ens egen födelsedag och julafton?    :)

Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!