Imorse när vi vaknade.......

Imorse när vi vaknade regnade det ordentligt här. Men, medan vi åt frukost slutade det regna och sedan har solen varit framme och det har varit en kanondag. Förmiddagen har vi spenderat åter vid poolen och speciellt Elias och kusin Oskar får inte nog av att bada. Idag har de även varit med på vattengympan, vilket jag tyckte var gulligt.     :)  
 
Att hoppa från kanten är också riktigt kul: 
 
 
 
Nu har Simon sovit lunch och förhoppningsvis är det en piggare och gladare Simon än i förmiddags. Inatt sov inte Simon alls bra, och då var han givetvis både trött och kinkig. Han ville inte ens bada utan höll sig vid poolkanten medan vi var nere.  
 
Planerna för resten av dagen är att spendera lite mer tid vid poolen innan vi tar oss ut i Kamala och kikar runt ikväll. De andra i sällskapet hann med massage igår, så vid tillfälle så är det min tur idag.    :) 
 
Ha en skön söndag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

vist ser det härlig ut. Men längtar inte efter sol och värme då vi njuter av den första snön. Hur mysigt som helt barnen är överlyckliga.

Svar: Ja, har sett bilder hemifrån och måste säga att jag faktiskt längtar lite efter snön jag med. Speciellt Elias kommer att vara överförtjust. :) kram!
Ami

2012-12-02 @ 16:56:49

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!