Påsklunch och äggjakt

Idag blev vi bjudna på påsklunch hos svärmor och Cewe. Det var både trevligt och gott. Elias var riktigt glad över att få dricka påskmust och jag är rädd för att det nästan bara var det som han fick i sig. Simon smakade ägg och var glad att få sitta med vid bordet han också. När vi hade ätit lunch och fikat lite satte vi oss på den inglasade altanen och åh så skönt det är att sitta där och titta ut över vattnet. Jag hade gärna suttit ute längre och bara varit om det hade varit läge för det.    :)

När Elias väl somnat och sovit lunch i ungefär en halvtimma vaknade han plötsligt, grät och klagade över ont i örat. Trots att vi försökte lugna och trösta slutade han inte gråta, så det var bara för oss att packa ihop och åka hem. Jag vet inte om han har fått öroninflammation, men han har lite feber och fram tills vi fick i honom Alvedon gjorde han ingenting än grät och klagade över att det gjorde ont. Usch, så jag kände mig maktlös. Alvedon gör dock susen och nu är det en lite trött men ändå fungerande Elias vi har här hemma. Jag hoppas verkligen att det inte är öroninflammation han har fått. Det är lördag, och BVC är stängt nu under helgen och först på tisdag kan vi ta oss iväg till för att se om det är så samt för att få något mot det. Jobbigt om han måste ha ont och man inte kan göra något åt det. Fy.

För att få tiden att gå nu ikväll har Elias fått gå på lite äggjakt. Han blev jätteglad när han fick veta att det låg två påskägg gömda någonstans på gården, ännu gladare blev han när han hittade dem under buskarna, och gladast blev han när han upptäckte att han fick druvor i sitt ägg. Tänk att så lite kan glädja så mycket. Att fixa, trixa och dona är helt klart värt det när man ser lyckan skina i ansiktet på Elias. Det är bara så. Lego-gubben som var med lade han åt sidan och ska leka med sedan, det var druvorna som var roligast och smaskigast att få.    :)







Nu är det läggdags om ett tag och vi ska ta det lugnt här hemma. Och, Tack snälla för lunch och fika idag!   :)

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!