GRATTIS på födelsedagen, gubbsingen!!!

Imorse, när vi vaknat till men låg kvar i sängen sade jag Grattis till gubbsingen som fyller år idag. Elias satt bredvid oss i sängen och hörde oss prata, och jag undrade om även han kunde säga Grattis till pappa. Svaret blev: 'Ja kan inte säga Grattis.'. Åh, så vi skrattade, gubbsingen och jag. Han är bra rolig ibland, vår lille kille.

Väl nere i vardagsrummet försökte jag hinna fixa till snöret på födelsedagspaketet, som jag hade gömt i vår fotpall, innan gubbsingen skulle komma ner. Elias undrade givetvis vad jag höll på med, och jag svarade då att pappa ska få paketet men att vi måste vänta en liten stund. Jag kan nu konstatera, så här i efterhand, att vår lille kille inte alls är något för att hålla hemligheter. Så snart gubbsingen kommit ner gick Elias och pekade på fotpallen, talade om för sin pappa att 'pappas paket ä där!', och ville absolut visa den. Så, det var bara att lyfta på locket till fotpallen och kika ner i den - på födelsedagspaketet. Sedan var han nöjd, Elias, efter att ha fått visa paketet. 

Nu är äntligen födelsedagspaket, kort och blommor fixade och vi ska snart bege oss ner till stugan, till svärmor, och fira gubbsingen där. Så, vi säger:


GRATTIS på födelsedagen, gubbsingen!!!


Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!