Västerås - Katrineholm.

Denna onsdag har vi spenderat till största delen i Västerås. I förmiddags kom gubbsingens kusin Stefan med son och hälsade på oss, och det var väldigt uppskattat. Vi har inte träffat Stefan och hans Caroline sedan deras son Charles döptes för ett år sedan, så det är jättelänge sedan. Caroline var tvungen att jobba idag, men Elias fick tid att leka med tremänning Charles och de kom bra överens. Först blev det lek i husvagnen, sedan campingens lekplats (dit killarna gick och höll hand vilket var jättegulligt), och slutligen lunch och lite lek hemma hos Stefan och Caroline. De bor verkligen jättejättefint med utsikt över båthamnen och Mälaren. Rackarns vilken utsikt!









Sedan har vi fortsatt vår resa idag och ett impulsivt stopp tog vi i Katrineholm där vi hälsade på min allra bästa Erika när vi passerade. Gissa om hon blev överraskad när jag ringde! Det var, hur som, så jättekul att träffa henne, även om det bara var en kortis. (Vi har heller säkert inte hunnit ses på ett år snart, bara pratats vid via telefon.) Hon var jätteglad över att träffa mig/oss också, men var nog gladast åt att träffa Simon.   ;)   Måste säga att jag beundrar Erika: hon har tre väluppfostrade barn och får vardagen att gå ihop med barn, jobb och annat. Bra kämpat, vännen! Ska också säga att Elias blev jätteglad åt att få leka med Signe, Lucas och Thora, som var jättesnälla med honom.



Jo, så är vår nya barnvagn invigd! Vagnen hade kommit till BarnensHus redan förra veckan, men de hade glömt att ringa och meddela oss det, så det var tur att jag ringde i söndags och frågade. Gubbsingen hämtade ut vagnen i måndags, och idag tog först han en tur med killarna medan jag duschade, och sedan jag en tur medan han fixade och donade i husvagnen. Än så länge är vi hur nöjda som helst med vår Carena DoubleSwing.  :)





Avslutar med en bild på en söt liten Simon. Han har börjat vara mer vaken nu och vi har börjat ha små pratstunder varje dag. Han blir också mer stark i nacken och är väldigt nyfiken på vad som finns runt om och världen. Söte kille!   :)



Nighty-Night!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!