Tricks.

Alla tricks är tillåtna. De måste de få vara. Och, de som inte vill läsa om bröst och amning får sluta här.  :)

Simon fortsätter fortfarande för det mesta med att vägra att ta höger bröst, och det är jättejobbigt. Igår fick jag pumpa ur för att bröstet inte skulle vara så fullt och göra ont, och idag har jag funderat på att göra likadant. Men, istället har jag försökt lura Simon och det fungerar. Just nu, i alla fall.

Trick nr1 är att låta honom börja äta från vänster bröst och sedan switcha över till höger fort som sjutton. (Då är han inne i ätandet och bara vill ha mer, så det fungerar. Oftast.)

Trick nr2 är att lägga sig ner och amma, då tar han bröstet och det är inte alls några problem. Konstigt men sant.

Så, nu gäller det för mig att alltid tänka till ifall vi ska iväg någonstans. Innan vi åker får jag försöka se till att Simon äter från höger bröst på något sätt, sedan får han äta från vänster när vi är borta och så slipper vi stök, skrik och bök. (Jag kan inte räkna med att jag kan hålla på att byta bröst som en tok, eller lägga mig ner någonstans om vi är på stan eller fikar hos kompisar - så det får bli så här.) Måtte det inte vara så här krångligt för all framtid, för jag vill gärna amma, jag tycker att det är mysigt. Men, ibland har jag god lust att bara ge upp - för det tar på krafterna att kämpa. Nu dock har Simon och jag haft en mysig stund då vi legat i sängen och han har tagit höger bröst. Så, det finns hopp, och Simon är mätt och jag åter glad.   :) 

Bye Bye! 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!