Nattligt arbete.

Klockan är snart tre mitt i natten. Vad gör jag uppe??? Vaknade till just och kom på att jag inte hann med något av det jag skulle göra ikväll, utan somnade bara rakt upp och ned i sängen - och gör man det så blir det nattligt arbete. (Om man nu vaknar till mitt i natten vill säga.) Måste i alla fall hinna med att få till några stenciler som eleverna ska jobba med på svenskan, så att jag inte bara står där imorgon utan några som helst uppgifter.

Ska också nämna att det blev ett ganska kort besök ner till svärmor och co. När jag kom dit var Elias så jätteglad och sprang omkring och busade hela tiden. Det är så jättekul att se honom när han är så glad. Men, efter en stund tog orken slut och då var det bara att åka hem och lägga honom. Elias kusiner var också lite trötta efter dagens bravader, och behövde komma till ro de också, så vi bestämde att vi ses mer imorgon.

Killarna ligger givetvis och sover uppe i sina sängar nu. Sängen lockar så jag ska se till att få mitt gjort här nere nu så att jag också kan krypa ner.

Nighty-night!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!