Fåfäng? Eller, bekväm?

Jag har aldrig tänkt på mig själv som fåfäng, det finns andra som är så mycket mer fåfänga än jag. Men, att idag komma tillbaka till hotellet i AoNang, byta om till fräscha underkläder, rena kläder, smörja in sig med Bodybutter, och få mascara på ögonfransarna  - var så underbart!  
 
Nöjd Ami som var tvungen att ta en selfie: 
 
 
(null)
foto taget med min iPhone
 
 
 
När vi packade inför vår tur till Phi Phi packade jag med ett par extra badshorts till killarna, samt en extra bikini till mig, då jag tänkte att det kan vara skönt att åka båt på vägen tillbaka i torra kläder. Ifall någon utav killarna skulle smutsa ner sig packade jag också ett par kalsonger samt jeansshorts till dem. Det var allt. Sedan hade vi med solkräm, handdukar, simglasögon, Elias örondroppar, riskakor samt vatten. Det är lätt och skönt att resa utan en massa packning! 
 
Väl framme på Phi Phi, kom vi på att vi saknade en del saker... Jag saknade mest linsvätskan, det andra löste sig ändå då det fanns tandborste, tandkräm, shampoo etc på resortet. Jag som är frusen om kvällarna och alltid sover i pyjamas löste situationen och sov i morgonrocken. P och killarna (och jag också) saknade laddare till våra mobiler, så det fick vi införskaffa. Det hade i värsta fall kunnat gå utan inköp då det gick att ladda mobilerna i TVn medan den var på. Sedan saknade vi alla ombyte, men när man nästan hela dagarna har på sig badkläder så klarar man sig några dagar med det man har. Däremot lukar man inte så gott, men det är en annan femma. 
 
Efter några dagar i all enkelhet är det dock skönt att få tillgång till allt man har i vanliga fall. Jag ser mig som sagt inte som fåfäng, men det är otroligt skönt att pyssla om sig. Eller, är jag bekväm? Kanske uppskattar jag alla mina små prylar i neccessären mer nu? Kanske behöver vi pausa några dagar och bara var i all enkelhet utan en massa saker? Hursom, det är skönt att ha allting runtom sig igen. 
 
Nu är det åter kväll här i Thailand. Dags att krypa ner. Killarna sover redan.  
 
Hoppas ni har haft en bra måndag! 
Nighty-Night! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!