Ingen röst...

Vem kunde ana att det faktiskt är skönt att vara helt tyst ibland!? 

I söndags tappade jag rösten av någon anledning, om det är på grund av förkylning el om det är något annat vet jag inte. På jobbet har jag haft mina lektioner, men fått hostattacker då pratet så klart tagit på rösten och det har varit jobbigt. Efter lunch igår berättade en kollega för mig om den gången hon tappade rösten helt och hur nära det var att hon förlorade den helt, och mina kollegor tycker att jag ska sjukskriva mig för att just få vila och inte riskera att detta blir värre. Samtidigt känner jag mig inte sjuk så det känns svårt att vara hemma. 

Hursom, med det i bakhuvudet bestämde jag mig för att vara tyst hela kvällen igår trots hela gänget killar hemma. Och åh, så skönt det var! Att inte behöva prata alls utan bara skriva på datorn eller telefonen, att bara vara tyst. Att det dessutom blev ett ypperligt tillfälle för Elias att träna läsning var bara en bonus.         ;)

ur Anteckningar i min iPhone


Nu väntar en ny arbetsdag och jag ska fortsätta skriva så mycket jag kan. Håller det inte får jag åka hem. Elias klagade på huvudvärk och konstigt mående igår kväll och imorse, så jag kanske blir hemma med honom. 

Hoppas ni får en bra onsdag! 
Bye! 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!