Lördag igen.....

Nästan en hel vecka har gått sedan jag kikade in här på bloggen. På tisdagen var vi tillbaka i vardagen efter magsjukan och arbetsdagarna har sedan gått, den ena efter den andre, och på kvällarna har vi varit så trötta så att vi har somnat tidigt för att orka med nästa dag. Så skönt att vi alla är friska just nu i alla fall, trötthet är någonting annat och den kan man stå ut med. 
 
Nu är det äntligen lördag och vi har passat på att vara ute och dona nu när solen skiner på klarblå himmel. I torsdags på förskolan kom en traktor som sopade upp all grus på gården, till barnens stora förtjusning, och nu har både Elias och Simon pratat om att traktorn säkert kommer och sopar upp på vår gata snart. Så, idag har jag och Simon sopat undan gruset nedanför staketet så att det är gjort när traktorn kommer. (Noel sov gott i vagnen och Elias är hos kompisen G och leker.) Nästan så att det har blivit tradition att sopa upp på gatan varje vår, även om vi förra året gjorde det i slutet av april.         :) 
 
 
 
 
I kväll blir vi bjudna på middag hos killarnas farmor, vilket känns lyxigt. Speciellt med tanke på att vi inte åt hemma igår heller utan då åt pizza hos J, Madde med -e  och tjejerna. Även om P och jag var trötta igår kväll efter intensiva dagar på jobbet (det var verkligen fredagen den 13 igår!,) var det så jätteskönt att sitta ner och prata med vänner. Elias var jätteglad över att få vara ute sent med de stora tjejerna, medan Simon och Noel busade på ordentligt med tjejerna när de var inne. Win win för alla! 
 
Nu funderar jag mest över vad som kan pigga upp den här mamman. Noel vaknade redan klockan 06.00 imorse (måste allvarligt ta ett snack med honom och säga att man inte ska vakna förrän klockan åtta på helgerna!), och sedan dess har killarna hållit igång. Är lite smått trött nu och klockan är endast ett. Kanske en kopp kaffe igen. Eller, fem.... 
 
Hoppas ni har en skön lördag! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag och valter har precis sovit lunch oj vad skönt det vAr. Hoppas nu bara att valter förkylning inte blir sämre. Här har trKtor redan sopat gruset. Könt då det är lättare att cykla.

2015-03-14 @ 13:51:26

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!