Måndag, nedräkning och lite egentid....

Måndagen har rullat på i ett och trots en förmiddag med funderingar, planer, samt tankar fram och tillbaka mitt i allt jobb så avslutades kvällen ändå här hemma med tacokväll, lek och bus. Skönt det, även om tankarna fortsätter snurra och oron i magen växa. 
 
Hursom, nu är det endast 1 1/2 dag kvar tills vi har sommarlov, jag och killarna, och det känns så jättebra. Däremot kommer jag på en himla massa saker som jag måste hinna med på jobbet och då det inte finns så mycket tid kvar kommer det att bli lite intensivt imorgon. Idag har jag faktiskt varit duktig och rensat ut en hel del gamla läroböcker som jag har haft som extraböcker här hemma, och det känns faktiskt skönt att bli av med lite. Förr tyckte jag att det var skönt att ha samma böcker här hemma som på jobbet ifall det var så att jag behövde planera eller förbereda lektioner kvällstid, men nu ska jag försöka ha allt på jobbet istället och ta med det som behövs hem där och då så att jag slipper ha dubbelt av allt. Ytan där jag har förvarat böckerna här hemma behövs till annat och nu är det inte lektionsplaneringar och förberedelser som är det viktigaste om kvällarna utan istället tid med familjen, så jag röjer. (Dessutom har det kommit ut nya upplagor av läroböckerna, så vad ska jag med läroböcker som är över tio år gamla till!? För att inte tala om kläderna som jag inte har använt på fyra år i ena garderoben som åkte ut de också!) 
 
foto taget med min iPhone
 
 
Nu sover i alla fall killarna och klockan är snart nio, vilket innebär att jag har en-två timmars egentid här innan jag somnar. P är iväg på jobb med levernas och kommer hem imorgon, så nu blir det soffa och en romantisk komedi på Netflix.          :)
 
Hoppas att ni har haft en bra måndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!