Namn på och snart redo!

 
 
 
Det är redan första september. Den här sommaren gick alldels för snabbt, jag tycker att det inte var alls länge sedan jag satt på altanen, njöt av solen, var lite smått oroad över hur jag skulle överleva Elias och Simons tre månaders sommarlov, och tänkte samtidigt att jag har hela sommaren på mig att njuta av sommar och sol. Nu är hösten här, och om en timma börjar förskolan igen för Elias och Simon.
 
Så, igår ägnade jag tid åt att gå igenom killarnas kläder och märka upp det som inte var märkt. Skönt att ha det gjort. Dock har alla taggit's tagit slut så det är dags att beställa ett nytt pack igen. Jag är så jättenöjd med dessa namnlappar och rekommenderar dem om det är så att någon funderar på vilken typ av namnlappar som han/hon ska köpa. Jag tycker inte riktigt om att skriva namn direkt på kläderna då min tanke är att skänka bort kläderna så småningom, och då vill jag göra det utan avtryck. Visst använder jag märkpenna, men det är till kläder som ändå kommer att göra sitt och slängas när de är slitna. Hursom, förut beställde jag namnlappar från FilurNamnlappar, men nu gillar jag Namnband bättre. Perfekt är att kunna ta loss namnlappen från plagget killarna har vuxit ur och sätta fast den i ett nytt plagg. Så, det är bara taggit'sen som går åt. I december är det dags att beställa namnlappar till Noel också. Jösses så tiden går.... 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Nej, nu dags för frukost och sedan ska Elias och Simon äntligen äntligen få komma iväg till förskolan och sina kompisar. 
 
Hoppas ni har en bra måndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!