Noel - sex månader

 
 
 
Idag blir Noel sex månader. Han är ett halvt år gammal! F'låt, men vart tar tiden vägen?!?!?! Under mars-månad har jag mer och mer känt att jag saknar den lille bebis som vi fick med oss hem från förlossningen, han finns inte alls kvar. Tiden går så fort så fort, Noel växer och jag hinner inte med, och omedvetet har jag inte utmanat Noel alls lika mycket som jag utmanade Elias och Simon när de var lika små (exempelvis sitta med honom på golvet, ligga på mage etc). Det måste, det ska, bli ändring på det nu, jag förstår det, men det är så svårt... jag vill ha kvar vår lille bebis..... (som, som sagt, inte är bebis längre)  
 
Under den senaste månaden har det faktiskt utvecklingsmässigt inte hänt så mycket, och det på grund av mig. (F'låt Noel!) Noel växer och väger nu 8135g, är 66,5cm lång och har nu stl74 på sina kläder. Förra torsdagen vände han sig för första gången från rygg till mage två gånger, men sedan dess har det inte blivit fler vändningar. Noel ligger gärna i babygymmet en stund lite då och då, tycker inte om att ligga på mage alls, utan allra helst går han runt i sin gåstol från rum till rum och upptäcker världen/vårt hem. Just nu är favoritplatserna att stanna till vid trummorna och hallbänken med korgarna och alla kläder däri. När Elias och Simon leker med Lego eller bygger tågbana vill han så klart också vara med, till storebrödernas förtvivlan då han river allting i sin väg med gåstolen.   
 
Medan Noel växer blir jag mer och mer känslomässigt stressad och ledsen. Just nu vill jag inte alls sluta amma då det är så jättemysigt att vara nära Noel: jag kommer att sakna ammandet, och då Noel är vår siste lille kille kommer jag aldrig mer amma när jag väl har slutat. Jag vill inte vara gravid, jag vill inte föda, men jag vill amma. Jag hade aldrig dessa känslor när Simon var liten, men då hade vi redan tänkt tanken att vi skulle bli en till i familjen. Så, varje gång jag ammar myser jag för fullt och hoppas att när dagen kommer och Noel slutar amma så är även jag redo. Mina känslor kanske ändras när Noel får tänder.... vi får se.... 
 
Någonting som Noel nästan alltid är, det är glad. Och tungan, den är ute ofta sedan han lärde sig lipa. Sötnöten.      :) 
 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!