Noel - åtta månader

 
kort taget uppe i stugan
 
 
Det har varit en, faktiskt, bitvis jobbig månad. Det känns som att det har hänt mycket utvecklingsmässigt, men egentligen håller Noel på att gå igenom en fas då han blir jätteledsen nästan varje gång jag eller P lämnar rummet (vilket är väldigt jobbigt). Pappa har för övrigt blivit favoriten här och så snart han kommer in i rummet vill Noel upp till honom och mysa. Noel vill gärna vara nära mest hela tiden, och även nattetid vilket gjort att vi sovit mindre bra den senaste månaden. Mat är han fortfarande heller inte så intresserad av utan vill allra helst amma, och vi ser fram emot den dagen då mat och sömn börjar flyta på bättre. 
 
Dagen innan sin 8månadersdag vägde Noel 8970g och var 68,5cm lång. Han följer sin kurva och det känns skönt att han har gått upp i vikt trots att han inte har ätit så bra. Då har vi kommande månad på oss att få igång maten, känns det som. Två tänder har också tittat upp under månaden som gått, den första i mitten av månaden och den andra två dagar innan 8månadersdagen, och förhoppningsvis kommer Noel på att han kan använda tänderna när han äter. De är rackarns vassa, de där små tänderna..... 
 
Annars springer Noel omkring i sin gåstol om dagarna, eller sitter och leker med sina leksaker eller Duplo. Att ligga på mage är fortfarande inte roligt, även om han ligger kvar längre och längre stunder för varje gång. Roligt är att Noel har börjat 'leka' med sina storebröder: han står intill dem när de busar och skrattar med dem, eller åt dem. Så sött. 
 
Något Noel inte tycker om, till skillnad från sina bröder, är att åka bil längre sträckor. (Elias och Simon har i regel somnat när de har suttit i bilen, och att åka till stugan eller mina föräldrar har inte varit något problem.) Nu gäller det verkligen att passa in bilfärden i Noels sovstunder, och att åka bil kvällstid är nog det bästa. 
 
Slutligen, jag kikade tillbaka i bloggen och hittade kortet på Simon 8månader gammal. Så lika men ändå så olika. Jag är så glad att jag har bloggen att titta tillbaka i. Sötnötter.           :) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!