Furuviks Brygga


bild via Instagram - iamisvarld 

Vi har flera gånger tänkt äta middag ute på FuruviksBrygga, P och jag, då restaurangen ligger jättefint till vid havet och serverar väldigt god mat. Idag slog vi till och vi ångrar oss inte en sekund. Vi tog båda Skärgårdsbuffén som de har och oj så gott det var! All fisk, lax, sill etc var god, och det samma med rostbiffen etc. Men, oxfilén med konjacsåsen till var så fantastisk god så att vi hämtade en ytterligare portion och åt tills vi inte fick i oss mer sedan. Så fantastiskt gott! Vi orkade inte ens med desserten, som för övrigt också såg jättegod ut. FuruviksBrygga rekommenderas starkt trots att det är lite dyrare mat som serveras, för maten är så fantastiskt god! 

I flera år har P och jag även pratat om att äta julbord på FuruviksBrygga, men vi har inte kommit oss för med våra småkillar och det dyra priset. Efter dagens middag sade vi att vi absolut måste ta oss iväg i jul även om det kostar lite mer, för de serverar säkert jättegod mat då också. 

Efter middagen tog vi oss en liten promenad nedanför den nybyggda campingen och jag måste erkänna att jag vaggade fram som en pingvin och kände mig gravid igen då jag var så mätt. Är det sommartider och vi får till lite vardagslyx - ja då får det vara så.     ;) 

Bye!


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!