Torsdag, regn, vila och Tiger

Vi har en regnig dag här idag och som vanligt är mina krafter inte riktigt med som jag skulle önska. Jag hade gärna löst det med kaffe, men då grädden är slut går det inte förrän vi kommer iväg och handlar lite. Vilka problem man kan ha.....    ;) 
 
Bästa sättet att få Elias att vila lite efter lunch är att be honom sitta med Noel i famnen en liten stund. Elias gör det jättegärna, och tänker inte på att han blir sittandes en stund i soffan. Hihihii....
Idag ska vi även börja lägga om Simons lunch-vila och bara låta honom sova endast en timma i hopp om att det ska gå enklare att lägga honom på kvällarna. Hittills har Simon fått sova så länge han har behövt, runt 1-2timmar, men då har det tagit runt 30min att lägga honom på kvällarna. Så, nu ska vi testa lite nytt och alldeles snart ska Elias och jag gå upp och börja stöka på övervåningen i hopp om att Simon vaknar av sig självt och inte på allt för dåligt humör. 
 
Slutligen, Noel har idag en jättesöt Tiger-body på sig och även om den är aningens stor så kan han ha stl62 nu snart. Han växer verkligen, vår lille kille.  
 
bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
 
Tack snälla för bodyn, Madde med -e och familj!
Ha en bra dag, alla! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

vi drog ner på Valters vila och från början funka det bra. Men sedan var vi tillbaka med samma strul som innan. Kom fram till att han blev för trött och när han fick vila igen somnade han bättre på kvällen. Vi letar ännu efter den rätta stunden vila. Lycka till och hoppas det går lättare för er.

2013-10-17 @ 14:11:16
Postat av: Johanna

Irma var bara 2 när vi tog bort sovstunden helt (dante 4,5). Hon låg och snurrade till halv nio, nio på kvällen.. vi försökte korta ner sovandet men inte heller det hjälpte. Hon är dock kvällspigg och morgontrött som person, (tvärtemot sin storebror), men ibland kan det vara bra att fundera på om sovandet på dagen verkligen behövs. Men alla är olika :) prova sig fram är det enda man kan göra!

2013-10-18 @ 12:54:22

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!