Två dagar som gått i ett

Tidigt igår morse åkte P iväg till Polen, så jag och småkillarna har varit själva här hemma. Jag måste säga att det (så klart) är mycket smidigare att på morgonen endast ha sig själv att tänka på, och inte väcka, klä på, få iordning småkillarna och se till att de får lite frukost i sig. Igår hann jag i tid till jobbet, och det kändes som att det fanns hopp. Imorse dock var det inte alls kul med en trött Elias som inte ville vakna och istället gnällde i 20min, som vägrade äta frukost och vägrade klä på sig. Simon tyckte både igår och idag även att mamma skulle få ta ett blöjbyte efter att hon tagit på honom ytterkläderna och var redo för att åka iväg till förskolan. Väl på förskolan imorse upptäckte jag att jag i stressen åkte hemifrån utan Simons overall, och var tvungen att åka hem för att hämta den för att sedan åka tillbaka till förskolan. I vanliga fall brukar overallen vara kvar på förskolan då vi har en hemma också, men igår kom den med hem. Halvvägs på väg in till jobbet upptäckte jag slutligen att jag glömt mobilen hemma (trodde att jag lagt den i väskan, men hade utan att tänka mig för lagt den på helt annat ställe efter att jag stigit upp) och fick meddela förskolan att de fick ringa till jobbet ifall det hände något. Sen till jobbet blev jag också. Suck, vilken morgon! 
 
Ikväll har vi bara varit, jag och småkillarna. Vi har busat och småkillarna har tagit sitt torsdagsbad. Imorgon blir det en VAB-dag då en av fröknarna sade att vi har två genomförkylda småkillar när jag kom för att hämta. Då är det lika bra att de är hemma och vilar upp sig, samt även får helgen till det. Får se hur vi lyckas pyssla ihop morgondagen, P och jag. Nu är det läggdags som gäller. 
 
 
 
Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra kväll! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: susanne

ja inte är det lätt att få allt att funka som man själv vill. Ofta lämnar vi barnen så dom hinner äta frukost på förskolan och det är skönt att slippa tänka på det. Ja även här har det vabats idag. Hoppas dom kryar på sig fort.

Svar: Åh, är era också sjuka? Hoppas de också kryar på sig fort.
Simon har inte ätit mycket alls på förskolan sedan han började inskolas, så för att vara säkra på att han får i sig något under dagen får de äta lite frukost hemma. Jag antar att det där kommer att bli bättre under våren, men just nu är det verkligen fullt upp på morgnarna.

kram!
Ami

2013-01-24 @ 21:10:53

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!