3månaderskontroll och lek på bibliotek

Idag har Noel varit iväg på 3månaderskontrollen på BVC samt fått sina allra första sprutor. I och för sig är det fortfarande en och en halv vecka kvar tills han blir tre månader, men då det är julledighet och nytt år som ligger framför oss, samt för att hinna få vaccinationen i tid, bokade vi in kontrollen lite tidigare. Noel var jätteduktig och nöjd när han vägdes och mättes, men att få två sprutor var inte alls kul och detta påpekade han högt och tydligt genom att gråta i några minuter. Efter lite mat var det sedan åter en nöjd och glad liten kille i väntrummet. Skönt. Nu får vi se om han får feber eller inte under de närmaste dygnen. 
 
Sötnöten som varit så duktig idag. Och, som för övrigt älskar att prata med sin storebror Elias:  
 
 
 
 
 
Medan jag och Noel var på BVC spenderade Elias och Simon en timma på biblioteket tillsammans med fin farfar. Jag vet att det inte är riktigt som det ska när vi går till biblioteket för att leka, men ibland blir det så och idag var en sådan dag. Hursom, både Elias och Simon hade skött sig jättebra och när vi skulle åka hem passade vi på att låna med oss en bok också som vi nu ska kika i. Elias har totalt fastnat i årets julkalender, och även jag, då den är både spännande och rolig. Vad passar då bättre än att snappa upp intresset för stenåldern och läsa om den tiden samt kika på bilder!?!       ;)  
 
 
 
 
 
Från och med idag är även P officiellt far till alla barnen. Tänk vad vi glömmer att fixa nu med vår tredje lille kille. När vi väntade både första och andra knytet, Elias och Simon, var vi iväg till socialkontoret och skrev under papper om faderskap så att allt skulle vara klart när knytena skulle födas då vi visste att vi skulle glömma det annars. Och, visst hade vi rätt: denna gången har vi inte varit iväg och skrivit under papper i förtid och vi har glömt bort att fixa allt praktiskt. Men nu så, nu är alla papper påskrivna och snart går nog namnet igenom hos Skatteverket också. Skönt. Check på den!          :) 
 
Hoppas allt är bra med er! Och, Tack farfar för hjälpen idag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!