Önskelista till tomten julen 2012

Härom dagen skrev Elias sin önskelista till tomten, och listan har vi ikväll rullat ihop och lagt den på yttertrappen till tomtens små nissar. Precis som förra året. För att nissarna ska hitta listan tände vi också två små lyktor som nu står där fint och lyser. Det här blir nog en mysig liten tradition, och gissa om Elias är uppspelt. Mys!     :)
 
 
 
 
 
 
Elias gillar starkt barnprogrammet StoraMaskiner och önskar sig alla typer av stora maskiner som finns, lyftkran, brandbil, tankbil, cementbil, husbil, rymdraket, flygplan etc (även om alla kanske inte faller in under maskiner). Förutom stora maskiner leker han gärna med verktyg, bygger och donar, så alla typer av Bosch-verktyg går hem, dvs cirkelsåg, skruvdragare, motorsåg, verktygsbälte, samt skyddshandskar, hjälm och skyddsglasögon. I kläder har Elias just nu stl.104, och visserligen har han skjutit iväg på längden under sommaren och hösten, men nästa storlek kan vara för stor. 
 
När det gäller Simon har han på sistone upptäckt och börjat leka med Duplo. När både Elias och Simon leker med Duplo räcker inte det vi har till, så mer önskas. Sedan vill Elias gärna, när han leker, ha sina verktyg i fred, så egna små verktyg till Simon vore bra. Elias fick under vår tur till Ullared en sopbil och Elias önskar att Simon också får en sopbil så att de kan leka tillsammans. (Och, att inte lillebror tar hans.)     :)
 
Jag kan inte låta bli att tycka att allt kring julen är mysigt (förutom julstressen så klart, och för att undvika den börjar vi smått redan nu eftersom vi reser bort om 25dagar!). Önskelistorna är nu skrivna, utebelysningen är på plats, de flesta julklappar är köpta, och någon kväll här framöver ska vi tomta lite, P och jag. Som sagt, mys!    :)
 
Bye Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!