En helt vanlig måndag

Även om vi inte har gjort någonting speciellt alls idag har dagen bara rusat förbi. I förmiddags var jag och småkillarna iväg till dagis en sväng för att höra efter när Elias smått kan börja skolas in, och han ska ha sommarlov i två veckor till fick vi veta. 15timmars-barnen ska få börja gå heltid från och med den 20augusti, så tills dess får vi vara hemma alla tre. (Jag och småkillarna, P jobbar.) En av fröknarna som var på plats sade dock att vi är välkomna att komma dit och leka lite innan dagis börjar på riktigt, och då det var lite struligt med dagis innan sommaren tror jag att vi nappar på det. Att vänta två veckor till är dessutom bra då all ordinarie personal inte är på plats än, och att få till en bra och trygg start för Elias är nog viktigt. 
 
Annars har vi idag varit hemma, jag och småkillarna. Efter middagen beslutade P och jag oss för att vi nu under hösten ska minska vår familj något och då vi har bokat en resa till Thailand i höst var det lika bra att sätta igång redan idag. Så, höstens första PowerWalk tog vi ikväll och vi är båda peppade att fortsätta med träning och bra mat, och hoppas att det kommer minska på våra sambo- och graviditetskilon som vi har lagt på oss under åren. Jag chockade nog kroppen ganska så ordentligt och vi får se om jag kommer upp ur sängen imorgon eller om jag kommer att spendera dagen liggandes på golvet så att Elias och Simon kan leka bredvid mig.    :) 
  
Nu, krypa ner i sängen och se på TV. Ska försöka bättra mig på att ta kort som jag kan lägga ut. Måste erkänna att jag, sedan jag fick min iPhone, använder den mycket mer till att ta kort med än jag använder kameran. Men, jag ska skärpa mig.    ;) 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Lilla My

Lycka till, kör hårt! Jag tror att vi tar efter och gör som ni:)

2012-08-06 @ 23:38:09

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!