En heldag i.....

Idag har jag och killarna (Elias och Simon) spenderat en heldag i Furuviksparken. Det blev verkligen en heldag, en riktig sommarlovsdag, och ikväll har vi varit trötta allihopa. (Vi är nog inte vana med så mycket frisk luft och värme.) Elias och jag har kikat lite smått på djuren, fikat medan Simon behövde äta, och sedan badat på eftermiddagen, Simon låg och sov mest hela tiden. Roligast var nog att bada, tyckte Elias, som busade och plaskade tillsammans med Filippa och vägrade gå upp trots att han hackade tänder och nästan var blå om läpparna. Som tur var följde han med upp och värmde sig en gång, för att sedan hoppa i och bada igen. Store lille badkille.   ;)

Jag är tacksam för att jag fick en lång stund med Elin, som jag inte har hunnit träffa så mycket på sistone. Vi satt och pratade medan killarna sov lunch, och sedan en stund under bad och fika. Snälla Madde med -e tog med sig en extra vagn, så Elias fick låna Mejas vagn när han sov och det tyckte han var kul. Tyvärr gick vi och Madde om varandra under dagen och hann inte alls med prat och bad ihop. Det får bli en annan gång.  

Väl hemma ikväll har vi bara varit och sedan tagit tagit tag i kvällsbestyren. Killarna slocknade utan problem och har hittills sovit jättebra, Simon också.

Några bilder tagna under dagen:




























Till Furuviksparken ska vi igen, och jag hoppas att gubbsingen kan följa med någon gång så att Elias kan komma in till fåren och getterna och klappa på dem. Det var fullt upp att själv vara iväg med killarna, så TACK snälla Elin för att du hjälpte till!!! Och, Tack snälla Filippa som lekte så bra med Elias idag!!!

Bye Bye!

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!