Lördag redan...

Veckorna går alldeles för fort. Jag vet att jag säger det med jämna mellanrum, men ibland känns det verkligen bara som att det är måndag och sedan plötsligt fredag. 

 

Trots att vi, P, Noel, Simon och jag, vaknade klockan 07 imorse var vi otroligt pigga (vilket kanske inte var konstigt då P och jag somnade straxt efter kl.19 igår kväll.) Simon, sötnöten, tog när han hade vaknat på sig sin Onepiece och satte sig vid nya skrivbordet i lekrummet en stund och räknade matte i skenet av lilla lampan. Mysigt att se honom sitta där i tystnaden och räkna, medan storebror sov vidare i sitt krypin intill. Dessutom berättade Simon igår kväll att de hade jobbat med udda och jämna tal på skolan, och han verkar ha koll på det. Det är så kul att se honom knäcka det här med matte allt mer. 

 
 
 
 
 
 
Annars har vi en Dona på-helg här hemma igen. P är ute och donar på med sitt projekt, och nu är isoleringen klar. Elias har sedan imorse varit ute med bästa kompisen G, och Simon har varit iväg på kalas hos sin kompis A (Gs lillebror). Är så kul att även Simon nu får gå på kalas hos kompisar, tidigare har det bara varit Elias som har gjort det då Simon har varit lite för liten. 
 
Dagens kalasfina kille: 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Nu ska här röjas undan sommarkläder och sommarskor, som shorts och foppa-tofflor, då jag inte tror att det blir någon mer värme framöver. Måste också se vad vi har för höstskor och gummistövlar uppe på vinden som kan tas ner till killarna.  
 
Hoppas att ni har en skön lördag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!