Stora Nolia 2017

Igår hängde vi nästan hela dagen på Nolia-mässan i Umeå. Precis som på StoraNolia för två år sedan började vi med att kika på husvagnar, för sedan fastna vid fyrhjulingar och vattenskotrar. Elias och Simon är bestämda med vad de vill ha för en fyrhjuling, medan Noel blir förtjust i det mesta han ser och vill ha. Vid halv tre-tiden tittade vi sedan på en skoter-show där föraren flippade med skotern, och Simon vet nu vad han vill bli när han blir stor.       :) 

 

Vi hann även under dagen med att kika på stooora maskiner, få våra gummistövlar putsade och behandlade, köpa lite smått och gott, samt hänga vid hoppborgarna. När killarna ville prova på att studsa högt kunde vi inte säga nej. Och, mycket nöjda killar studsade i fem minuter och skulle ha fortsatt studsa om de bara hade fått. 

 

Precis som förra gången fick vi i slutet bråttom och hann inte med mäss-hallarna då tiden rann iväg. Men, med trötta fötter, och trötta killar (och mamma) som somnade i bilen på väg hem var det precis vad vi orkade med. 

 
Några bilder från vår tur: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Idag skiner solen här uppe i stugan, så idag blir det häng här bara med gänget. Sista sommalovsveckan nu.... 
Ha en bra måndag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!