Teknikgruppen med HSS

När vi innan jul anmälde Elias till Teknikgruppen, som är nästa steg efter Fortsättningsgruppen på simskolan, var vi lite osäkra på om det var rätt grupp att fortsätta i nu i vår. Samtidigt tänkte vi att det inte skadar att bara testa på och se vad Teknikgruppen innebär, och om det är för svårt tar vi bara en termin till i Fortsättningsgruppen som han har gått i tidigare. Idag var det dags för prova-på-omgången för att se om Teknikgruppen passar, och det var en förväntansfull Elias som packade sin väska och åkte iväg till simskolan med sin pappa. 
 
Tillbaka hem kom en jättenöjd kille som hade klarat av övningarna och som absolut vill fortsätta simma på söndagar i Teknikgruppen. Elias klarade av att simma 25m utan större svårigheter, och gjorde det några gånger till under träningspasset. När sedan simtränaren sade åt barnen att simma 25m på rygg hade Elias hoppat i och gjort det också. Crawl får Elias fortsätta öva på så att det kommer att sitta så småningom, samma sak med andningen, och det är precis det som Teknikgruppen kommer att göra - att öva upp tekniken så att simsätten sitter. Med en pappa som har tävlat i simning kommer nog även spontana tips och pepp komma. 
 
En nöjd Elias på simträningen idag: 
 
 
 
foton tagna av P
 
 
 
På onsdag är det dags för Simon att gå på simskola i nybörjargruppen. Denna vår kommer det att bli mer skjutsande då Elias och Simon kommer att ha simskola och simträning på olika dagar, och vi får se hur vi får ihop vardagspusslet. Det kommer att bli en spännande vår på många olika sätt. 

Bye! 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!