En vecka som rusat i ett....

Det är redan torsdagkväll och veckan har gått i ett, igen. Varje dag denna vecka har varit fullspäckad, känns det som. I måndags gick P och jag iväg på möte efter middagen medan killarna hängde här hemma med farmor. I tisdags åkte vi in till stan efter skola/förskola/jobb för att titta på sängar till killarna och annat smått och gott som ska inhandlas. I onsdags var det simskola för Simon, M och M, och vi passade på att även bubbla, åka vattenrutschkana och äta middag med hela gänget (även Noel och Elias) innan vi åkte hem och tog kvällen. (Jag hade ont i huvudet och somnade nog först av alla när vi äntligen kom i säng.) Idag har vi träffat grannkillarna M och M's mamma E för första gången och ätit tacos ihop, och det var kul att sitta och prata en stund, samt få ett ansikte på henne.
 
Varje kväll denna vecka har P varit uppe och spacklat eller målat, och projekt Övervåning börjar närma sig sitt slut. Imorgon ska sista strykningen på i killarnas blivande rum, den får målaren ta, sedan ska även tapeterna upp. Det ska bli så kul, och coolt, att se det färdiga resultatet och vi hoppas att det blir så bra som vi tror att det ska bli. Killarna har fått välja färg på sina saccosäckar som vi ska köpa till dem, och bara saccosäckarna kommer att göra att rummet blir färgglatt och härligt. Jag längtar till helgen och hoppas verkligen att vi hinner få klart allt i tid. Sedan behöver nog P och jag lägga in oss på spa i några dagar för att hämta krafter, speciellt P, men det är en annan sak.      ;) 
 
Så, medan P målar på en liten stund till uppe ska jag kika igenom lite rättning och förbereda mig för morgondagens medarbetar- och lönesamtal på jobbet. 
 
foto taget med min iPhone

 
Hoppas att ni har haft en bra vecka! 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!