15januari - Tulpanens dag

 
foto taget med min iPhone 
 
 
Det är tulpanens dag idag. Även om julen nu är slut kändes det lite konstigt att köpa en liten tulpanbukett idag då jag förknippar just tulpaner med vår. När jag frågade tjejen i blombuktiken om tulpansäsongen sade hon att den kommer att pågå fram till april, och att hon faktiskt inte skulle haft koll på att det var tulpanens dag om hon inte hade jobbat med blommor. Lite tidigt är det, men tulpaner piggar upp och det gör den lilla buketten på köksbordet också. 
 
Ikväll har P och jag suttit och kikat på tapeter till killarnas rum. (Jag halvsov lite, men var med på ett hörn.) Vi har en bild av hur rummet och väggarna ska se ut, men det är inte det enklaste att få till. Det hade varit coolt att hitta en riktigt fototapet, men vi får fortsätta leta. Eller, så ska vi helt enkelt inte krångla till det utan köra på det vi hade tänkt från början. Spännande ska det bli att snart få visa upp resultatet! 
 
Nu är det dags att ta kvällen och ikväll är det P som kryper ner i soffan tillsammans med Simon. Jag hoppas att vinterkräksjukan har lämnat honom helt, men då han knappt har ätit något idag, bara varit trött och klagat på magont vågar vi inte chansa. Jag ska passa på att sova ut och hoppas att Elias och Noel gör det samma. 
 
Hoppas ni har haft en bra fredagskväll! Imorgon är det lördag!
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!