Pulkaåk med hopp!

Vi tog oss in till Hemlingby en stund denna söndagförmiddag också, och gissa om killarna blev glada när de upptäckte hoppet i backen och att den inte var så farlig. Med gårdagens pulkaåk, samt dagens, har vi fått en skön start på Sportlovsveckan som börjar imorgon!     :) 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Dock är vi lite smått skadade här hemma och jag ser fram emot en lugn kväll då vi kan slicka såren lite. Jag skadade vänster handled och tumme när jag åkte pulka första åket med Noel och försökte bromsa farten med handen (orutinerat, jag vet). Simon, han slog i en framtand när han på något sätt lyckades slå Snow-racerns handtag på munnen (så pass illa så att vi måste in till tandläkaren och visa upp den imorgon). Noel och P vurpade också när de åkte, så Noel skrapade upp näsa, mun och kind, medan P skadade ryggen. Elias, han skadade ryggen igår, som jag skrev. Det är farligt att åka pulka ibland!       ;)
 
Så, slicka såren och ladda upp inför veckan får det bli ikväll. 
Hoppas ni har en fin, skadefri, söndag och kan njuta av denna fina vinterdag! 
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppsan! Men det låter som ni har haft kul! Dante har också skrapat näsan i den hårda skaren som är här nere nu och tappade samtidigt en lös tand :/

2016-02-28 @ 15:20:58

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!