En söndag med killhäng

Nu har vi flyttat in! Det tog tid för killarna att komma till ro igår kväll när det var dags att sova, men natten gick bra och killar har sovit i sina krypin för första gången inatt. Så coolt! P och jag har också äntligen fått sova i vårt nya sovrum, även om vi sov mer oroligt än killarna då vi lyssnade till varje ljud de gav ifrån sig ifall någon skulle drömma mardrömmar, eller bli magsjuk då Elias hade klagat på magont och Noel blivit hemskickad från förskolan på grund av dålig mage i fredags.
 
Idag har det sedan varit killhäng för hela slanten. För att överraska killarna packade vi efter frukost in oss i bilen och for in till stan då killarna ville köpa en liten leksak på BR. Under tiden passade P på att tillsammans med vår målare tapetsera de två väggarna som var kvar i killarnas lekrum, och gissa om killarna blev glatt överraskade när vi kom hem. Jättebra blev det. Jag, jag var mest nöjd över att det gick bra att åka iväg och shoppa med fem killar.      :) 
 
foto taget med min iPhone
 
 
Under eftermiddagen passade Elias, M och grannen M (många M nu för tiden) på att åka skridskor här utanför på ängen. Jättesnöhögar har smält och fusit till bra skridskois, så varför åka iväg för att åka skridskor när man kan göra det på hemmaplan!? Sedan har vi fortsatt hänga med killarna. De kommande dagarna ska vi försöka hitta plats för allt här hemma, packa upp det som varit på vinden, och inreda våra nya sovrum som vi vill ha dem. Det är så skönt att det änligen är klart uppe! Att vi äntligen har fått flytta in. (Dock ska saccosäckar köpas, matta och gardiner är beställda och annat smått och gott hitta sin plats innan jag visar före och efter-bilder.)       :) 
 
Nu är det dags att ta natten och imorgon väntar en ny dag och nya rutiner. 
Hoppas ni har haft en bra helg! 
Nighty-Night!
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!